Kamppailu Center

OHJAAJAT

Santeri

BJJ / Lukkopaini

Perustaja & Valmentaja

Santeri toimii aikuisten BJJ / Lukkopaini
valmentajana. Herra luotsaa myös Kamppailu Centerin kisaryhmää missä läpi käydään kisoihin valmistautumista sekä kamppailijan mentaaliseen valmistautumiseen liittyviä asioita. Kansainvälisen kisauransa herra lopetti ylitsepääsemättömään loukkaantumiseen jonka kautta mielenkiinto oman salin ja valmentajana toimimiseen kasvoi suuresti. Halu ennaltaehkäistä kamppailijoiden loukkaantumisia sekä henkisiä jännitteitä on lähellä sydäntä.

Joona

BJJ / Lukkopaini

Perustaja & Valmentaja

Joona valmentaa
aikuisten BJJ / Lukkopaini tunteja.
Pitkän ja menestyksekkään kisauran jälkeen on mielenkiinto siirtynyt oman kamppailusalin pyörittämiseen sekä
itsensä kehittämiseen kamppailu valmentajana.

Ville

Juniori BJJ / Lukkopaini

Ohjaaja

Villen vastuulla on Kamppailu Centerin lihaskunto ja kehonhuolto tunnit. Hänet löytää myös ohjaamasta
BJJ / Lukkopaini tunteja junioreille.
Villen osaaminen pohjautuu kokemukseen crossfitin sekä lukkopainin saralla. Aktiivisella kuntosali harrastajalla on varmasti sanansa sanottavana lihaskunnon rakentamisesta.

Janne

BJJ / Lukkopaini

Perustaja & Valmentaja

Janne on harjoittanut Brasilialaista Jujutsua sekä lukkopainia jo pitkän aikaa haalien kansainvälistä kisamenestystä kamppailu-uransa aikana.
Nyt halu ja mielenkiinto löytyy itsensä kehittämisestä valmentajana sekä kamppailijana.

Toni

Juniori BJJ / Lukkopaini

Perustaja & Valmentaja

Toni valmentaa seuran juniori
BJJ / Lukkopaini tunteja. Tonin kamppailulajien pääpaino on ollut ennen jujutsuun ja lukkopainiin siirtymistä thaiboxingissa sekä vapaaottelussa. Määränpää ja tahtotila on halu kehittyä ja pärjätä kisatatameilla.

Mira

Kuntonyrkkeily

Ohjaaja

Mira ohjaa salimme kuntonyrkkeily tunteja. Vuosien kokemus ryhmien valmennuksesta, sekä ryhmäliikunnan ohjauksesta. Tämä energiapakkaus laittaa jokaisen harrastajan varmasti töihin, mutta hommat tehdään aina hyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä.

Miika

Nyrkkeily

Valmentaja

Miika luotsaa Kamppailu Centerin perinteisen nyrkkeilyn peruskursseja sekä nyrkkeilyn jatkoryhmiä. Miika omaa vahvan ja tarkan tavan opettaa nyrkkeilyä. Laajamittainen kokemus kamppailulajeista, sekä pitkä kisaura näkyy hyvin tavassa opettaa niin harrastajia kuin kisaamaan tähtääviä nyrkkeilijöitä. Ammattitaidon ja opettamisen laatu on taattua Miikan opeissa!

Anu

Kuntonyrkkeily

Ohjaaja

Kuntonyrkkeilyä Miran kanssa ohjaava Anu on aina yhtä hymyä ryhmäliikuntatunneilla!
Hänen taustasta löytyy niin yksilö kuin joukkuelajeja. Marathon, pesäpallo ym. 
Hän työskentelee Urheiluhieroja / PT yrittäjänä sekä
rakkaudesta lajia kohtaan myös kuntonyrkkeily ohjaajana! Halu kehittää itseään ohjaajana kuin urheilijana kulkee mukana matkassa.